top of page
uurrooster

Lesrooster


Filteren op:

 

 Alle lessen duren 75 minuten. De lessen gaan door in kleine groepen van max. 12 personen. De les gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Alle niveau's zijn welkom, je hebt absoluut geen yoga ervaring nodig. Materiaal is aanwezig in de studio. De lessen kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.

 De lessen gaan door in De Melkerij, Kerkstraat 22a Veltem-Beisem.

Losse les: €15.

Kijk hier voor verschillende abonnement opties.

Je ben ingeschreven als je een bevestigingsmail ontving.

Alle inschrijvingen gebeuren online.

Blijf op de hoogte en word lid van de Whatsapp groep.

SOMATIC YIN

voor diepe rust & heling.

Somatic Yin is een yogales die je uitnodigt om te vertragen, verzachten en rusten. We brengen somatische elementen in de yin poses om het zenuwstelsel te helen en de relatie met ons lichaam te herstellen.  Zo cultiveren we langzaam een gevoel van veiligheid binnenin. 

Samen verkennen we ons Body-Mind Complex, en verwelkomen we alle delen van onze die we ooit hebben moeten onderdrukken of afwijzen. We blijven lang in zachte yin poses, ondersteund met bolsters, blokken & dekentjes, aangepast aan jouw lichaam. We werken met somatische bewegingen, reiki infused touch, ademhaling, geuren en muziek voor een volledige rust-ervaring. 

Deze les is voor iedereen die zich overweldigd, verloren of burnt-out voelt en op zoek is naar innerlijke rust, verbinding en veiligheid. Samen brengen we meer zachtheid & liefde in de relatie met ons lichaam.

Elke dinsdag en donderdag om 20u.

soorten yoga

SOMATIC FLOW

voor belichaming & authentieke expressie.

Somatic Flow is een zachte yogales die ruimte maakt voor de vrije expressie van jouw lichaam. Ons lichaam is een bron van wijsheid, intuïtie en creativiteit. Via yoga houdingen gecombineerd met organische, somatische beweging maken we de fysieke spanning en emotionele weerstand los zodat alles weer kan stromen. We werken met het zenuwstelsel en verbinden met de verschillende lagen van het lichaam: huid, spieren, fascia, botten, gewrichten, organen - die allemaal hun eigen verhaal vertellen via sensatie en beweging. 

Deze les is voor wie opnieuw wilt verbinden met het gevoelsmatige en meer vanuit het lichaam wilt leven. Als je het verlangen voelt om meer vrijheid & veiligheid te ervaren in je lichaam, kom dan eens naar een Somatic Flow les.

Twee keer per maand op zondag om 11u. 

 

FULL MOON YIN CIRCLE

our monthly community event for rest, connection & integration.

Ondertussen een vast verbindingsmoment elke maand, komen we samen onder de krachtige energie van de volle maan om te verbinden, integreren en rusten.

We beginnen elke cirkel met een kopje thee of ceremoniële cacao om aan te komen in het moment. We reflecteren over de thema's die deze volle maan ons uitnodigt om te verkennen. Dit is een moment om te delen met elkaar en ons gezien en ondersteund te voelen. 

Daarna keren we naar binnen in een voedende somatische yin yogasessie. We maken ruimte om te voelen en te helen door ons af te stemmen op het ritme van de natuur. Wanneer we rusten, kunnen antwoorden en inzichten rustig naar het oppervlak komen. 

Als je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf, elkaar en de maan, schrijf je dan zeker in voor de volgende editie.

Elke volle maan van 19u30 tot 22u.

Volgende edities:

- Full Moon in Capricorn 21/06

- Full Moon in Aquarius 19/06

Schrijf je in door de datum te zoeken in de kalender.

full moon yin

NEW MOON EMBODIED DANCE

a somatic experience of safety & pleasure in movement.

Deze zomer komen we ook samen onder de nieuwe maan om wat er tijdens de volle maan naar het oppervlak kwam, in beweging te brengen. 

We starten met een verbindingsmoment in cirkel met een kop thee of ceremoniële cacao, en verkennen waarom het in beweging brengen van ons lichaam zo helend kan zijn voor ons zenuwstelsel. Daarna zakken we rustig in ons lichaam met trage, zachte beweging en bouwen langzaam op naar begeleide dans. We bewegen vanuit het lichaam en verkennen verschillende manieren om te bewegen, verbinden met emoties en gaan op zoek naar veiligheid en plezier in beweging. We sluiten af met opnieuw een moment van delen en verbinding om de ervaring te integreren. 

Dit ritueel kan extra helend zijn voor wie ervaring heeft met chronische dissociatie, freezing, people pleasing. Belichaamde beweging ondersteund het zachtjes opnieuw mobiliseren en voelen van de emoties en sensaties, in plaats van erin te blijven zitten. 

Je hebt helemaal geen danservaring nodig. Hoe je beweging eruit ziet zal helemaal niet relevant zijn. Enkel hoe de dingen vóélen. Veiligheid & grenzen staan centraal. Niks moet, alles mag. 

New moon embodied dance, 19:30 - 22u.

Volgende edities: 

- New Moon in Cancer 6/07

- New Moon in Leo 4/08

Schrijf je in door de datum te zoeken in de kalender.

full moon yin
my approach

mijn filosofie

wat je van mijn lessen kan verwachten

jouw lichaam is de hoogste autoriteit

Jouw lichaam weet altijd best wat goed voelt. Ik ben er als gids om jouw in contact te brengen met jouw lichaam, maar je bent volledig vrij om je eigen gevoel te volgen. Als je een hele les in savasana wilt rusten, is dat meer dan oké. Het is veel belangrijker dat het goed voelt dan hoe het eruit ziet.

safety is the therapy (- Stephen Porges)

Wanneer we ons veilig voelen, kan het lichaam langzaam de spanning losmaken en kunnen we zachtjes weer beginnen voelen. We cultiveren een gevoel van veiligheid door naar ons lichaam te luisteren en op haar tempo te bewegen. Ook zachte aanraking (met toestemming) kan dit gevoel van veiligheid ondersteunen. 

alles is welkom

Elke ervaring, sensatie, emotie, beweging is welkom. Het is niet nodig om je authentieke expressie te onderdrukken. We moeten niets aan onszelf veranderen, we willen ruimte maken om alles te voelen. Wat als we geloven dat alles exact is zoals het moet zijn?

bottom of page